Helsepartiets leder Erik Hexeberg og grunnlegger Lise Askvik er å møte i Helsepartiets digitale valgbod.
Helsepartiets leder Erik Hexeberg og grunnlegger Lise Askvik er å møte i Helsepartiets digitale valgbod.

Helsepartiet først med digital valgbod

– Viktig informasjon fra demokratiet rekker ikke frem til mennesker som av ulike årsaker er bundet til hjemmet. Media er ekstremt fokusert på 9 av de 19 riksdekkende partiene. Dette tar vi konsekvensene av og åpner digital valgbod, sier Helsepartiets leder Erik Hexeberg.

I en pressemelding fra 7.septemer skriver Helsepartiet at det er avgjørende for at demokratiet skal fungere at media gir velgerne nødvendig informasjon om alle de ulike partiene.

– Så langt har media hatt et ekstremt fokus på partiene som allerede sitter på Stortinget. Denne skjevheten sementerer makten og gjør det vanskelig for nye demokratiske røster å slippe til. For Helsepartiet er det utrolig viktig at velgere får informasjon om de mulighetene som finnes og anledning til å stille spørsmål til alle partier, ikke bare de største, sier Helsepartiets leder.

Å kunne informere velgere er en forutsetning for demokratiet, sier Hexeberg til Kundeserviceavisen

– Vi har tatt et grep som ingen andre partier har; hver dag holder vi vår digitale valgbod åpen, fra kl 12- 13 og fra kl 20-21, helt frem til valget, sier partileder Hexeberg.

I pressemeldingen fremkommer det at den første digitale valgboden ble avholdt mandag 6.september.

Vi oppfordrer alle partier til å gjøre det samme

– Vi gjør det så enkelt at vi sender ut link til zoom-møtet der flere av partiets fylkesledere og sentraleledelse sitter klare og møter velgere og svarer på spørsmål etter som folk logger seg inn og ut. Allerde på første dag har vi fått spørsmål om alt fra kosthold, miljø og kreft til Helsepartiets valgvake.

– Vi oppfordrer alle partier til å gjøre det samme. På denne måten får flere velgerne mulighet til å stille spørsmål direkte til kandidater og partiledelse. Dette er også en garantert smittefri måte å møte velgere på, forklarer Hexeberg med et smil.

I tillegg til den digitale valgkampen, er det knalloransje Helsepartiet også å møte på gater og torg, i tradisjonelle og digitale medier i hele landet, i postkasser, radioreklamer og på nettsiden.

Vi i Kundeserviceavisen ønsker alle våre lesere et godt valg!