F.v: Mariann Høyen (Merkur), Gunta Venge (Snarkjøp), Hans Olav Bakås (Mat-Norge), Knut A. Nordmo (ordfører Andøy kommune), Jeanett Alsos Olsen og Hans-Eirik Alsos Olsen (eiere av butikken), Per Eivind Vik (Snarkjøp), Geir Inge Vik (Snarkjøp).
F.v: Mariann Høyen (Merkur), Gunta Venge (Snarkjøp), Hans Olav Bakås (Mat-Norge), Knut A. Nordmo (ordfører Andøy kommune), Jeanett Alsos Olsen og Hans-Eirik Alsos Olsen (eiere av butikken), Per Eivind Vik (Snarkjøp), Geir Inge Vik (Snarkjøp).

Første høyteknologiske dagligvarebutikk i Nord-Norge

En stolt ordfører i Andøy kommune, Knut A. Nordmo, kunne 14.oktober åpne den første høyteknologiske dagligvarebutikken i Nord-Norge, ved romsenteret Andøya Space. Med dette er det nå 12 høyteknologiske butikker med RMA-Butikkstyring i full drift i Norge.

Like i nærheten av butikken ligger Andøya Space Center. Med Snarkjøp Nordmela Handel & Kafe, som nå har blitt en høyteknologisk butikk, så utmerker Andøya seg som et innovativt teknologiområde.

Butikken Nordmela Landhandleri & Kafe AS er en del av Snarkjøp kjeden. Bak butikken står Jeanett Alsos Olsen og Hans-Eirik Alsos Olsen, som overtok butikken i 2015. Med hjelp av moderne teknologi fra Mat-Norge kan butikkeierne nå kan gi et enda bedre dagligvaretilbud til fastboende og tilreisende kunder.

Starten på en spennende satsning på Andøya

Andøya Space ble nå tildelt hele 365 mill kroner over statsbudsjettet, som startskuddet for romvirksomhet 2.0, som vil tiltrekke seg tilreisende fra hele verden. Alle tilreisende vil enkelt kunne bruke butikken.

– Det var flott å få møte kunder, ansatte og eiere og snakke om den nye driftsformen. Og fint å se samspillet mellom kunder og ansatte, hvor ansatte på rekordtid hadde tatt på seg vertsrollen, og lar teknologien styre kundereisen, sier Hans Olav Bakås, daglig leder i Mat-Norge.

Butikken er nå åpent døgnet rundt, hele året. Tidligere var åpningstiden fra 10-18. En døgnåpen butikk betyr mye både for kundene og driften av butikken.

Marita Kristin Martinsen i vertsrolle med kunde i butikken. Hans Olav Bakås møter kundene, og forteller om den nye teknologien.

Den mest avanserte butikken i Nord

Driftige eiere har på rekordtid, med god støtte fra snarkjøpkjeden og Merkur-Programmet, utviklet butikken til å bli den mest avanserte butikken i Nord-Norge, der RMA-Butikkstyring teknologien fra Mat-Norge sikrer gode kundeopplevelser døgnet rundt.

– Dette betyr at ansatte får enda mer tid til kundene, avslutter Hans Olav Bakås og gratulerer Andøy kommune, og Snarkjøp Nordmela Landhandleri & Kafe AS, med ny høyteknologisk butikk!