Båndklipp: Ordfører i Nore og Uvdal kommune Jan Gaute Bjerke.
Båndklipp: Ordfører i Nore og Uvdal kommune Jan Gaute Bjerke.

Stolt ordfører i Nore og Uvdal åpnet ny høyteknologisk butikk

Ordfører i Nore og Uvdal Jan Gaute Bjerke, kjededirektør Kjetil Flåterud fra Kjøpmannshuset i NorgesGruppen og Hallvard Christenson fra Merkur-Programmet, som er en del av Kommunal- og moderniseringsdepartementet, holdt alle engasjerende taler om innovasjon og utvikling i forbindelse med offisiell åpning og overgang til høyteknologisk butikk torsdag forrige uke.

Nore og Uvdal kommune var alt på 1900-tallet et sted for innovasjon og utvikling, og med satsningen i Nærbutikken Øygardsgrend markerer nok en gang kommunen seg på kartet når det gjelder innovasjon og teknologisk utvikling. Nærbutikken Øygardsgrend har vært en familiedrevet butikk i mange år, hvor Jorunn Andersen sammen med sine folk har investert og utviklet butikken over flere perioder. For noen år siden ble det blant annet bygd et flott og majestetisk bygg som rommer butikk, kafé og restaurant, hvor siste utviklingen er høyteknologisk butikk. Dette gjør at området befester sin posisjon som en «opplevelse destinasjon».

Merkevaren Nærbutikken forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus.

F.v: Ronny Andersen (3. generasjonsdriver av butikken), Inger Hilde Vaagen (driftssjef Kjøpmannshuset), Jorunn Andresen (2. generasjonsdriver av butikken), Hans Olav Bakås (Mat-Norge), Kjetil Flåterud (kjededirektør Kjøpmannshuset), Hallvard Christenson (Merkur-Programmet) og ordfører i Nore og Uvdal kommune Jan Gaute Bjerke.

Butikken med det store hjertet 

Hans Olav Bakås, CEO i Mat-Norge sa i sin tale at han «ikke tror på teknologien», han tror på mennesker og teknologi. Modenheten på teknologien som kalles RMA-Butikkstyring fra Mat-Norge er det som sikrer gode kundeopplevelser døgnet rundt. I tillegg får ansatte enda mer tid til kundene!

Stort antall kunder deltok i markeringen

– Veldig hyggelig å se og møte så mange kunder som ønsket å bli med på åpningsmarkeringen av den høyteknologiske butikken. Ekstra gøy å observere at kundene var ivrige etter å få teste systemet.  Kunder i alle aldre mestret dette som den største selvfølge på en elegant måte, forteller en fornøyd Hans Olav Bakås i Mat-Norge.

Nærbutikken Øygardsgrend er den 13. høyteknologiske butikken i Norge.