FOTO: Posten Norge
FOTO: Posten Norge

GetInspired og Apotera årets nettbutikker 2021

– I år var kampen om plassene sterkere enn noen gang, og juryen hadde gode diskusjoner og avstemminger før vinnerne ble kåret, skriver Posten i en pressemelding.

Slik lyder pressemeldingen fra Posten:

Hvert år kårer en uavhengig jury de beste nettbutikkene i regi av Bring. I år ble det delt ut to priser, prisen for Årets Nettbutikk med omsetning over og under 50 millioner kroner. I år var kampen om plassene sterkere enn noen gang, og juryen hadde gode diskusjoner og avstemminger før vinnerne ble kåret. De to som vant skilte seg spesielt ut i å ha god forståelse for målgruppen gjennom hele kjøpsopplevelsen. Mange nettbutikker har mye å lære.

Ca 1200 nettbutikker ble vurdert og juryen valgte å testkjøpe hos langt flere enn tidligere fordi mange faller igjennom i den siste fasen av kjøpsreisen. Prøvekjøpene ble gjennomført under Black Friday og julehandelen slik at juryen fikk stresstestet nettbutikkene. Vi har handlet, returnert og hatt kontakt med kundeservice i deres travleste periode, sier Kristin Dahl Hoffmann juryleder, og de beste leverte meget bra under press. På pallen for store nettbutikker kom Fjellsport og fjorårets vinner i klassen under 50 mill, Linda Johansen. For nettbutikkene under 50 mill var Zizzi og Sapatos sterke utfordrere.

Fremdeles sultne

– GetInspired er fremdeles fremoverlente og jobber kontinuerlig med forbedringer. De fortsetter å investere i kundeopplevelsen ved å forenkle og tilpasse til hver enkelt kunde. Etter flere år med sterk vekst har de klart å beholde den personlige kommunikasjonen med kundene og har mange lojale kunder. Alt de gjennomfører skal være relevant for kundene og totalt syntes juryen at de var et hakk bedre enn konkurrentene, sier juryleder Kristin Dahl Hoffmann.

En smidig kjøpsopplevelse

– Apotera.no er nettbutikk som satser og utfordrer de store apotekkjedene. De har stort fokus å skape en gjennomgående god og enkel kundeopplevelse. De gir relevant informasjon gjennom hele kjøpsreisen og skaper trygghet for kundene. Juryen ble imponert over solid kommersielt håndverk og hva de har fått til på kort tid. Vi ser en nettbutikk med stort potensiale, sier Hoffmann.

Juryen for netthandelsprisene 2021

  • Kristin Dahl Hoffmann -Direktør Marketing & Sales ExcellenceE-handel og Logistikk, Posten Norge
  • Ingvild Moen -Digital Advisor Social Media, Resonate AS
  • Torkel Johannessen – CEO , Convert Group AS
  • Vikki Nathalie Walle-Hansen – Manager, Bekk
  • Monica Solberg – Manager CRO, Finn
  • Roy-André Tollefsen – Entrepenør og CEO Enjoy.ly
  • Arnulf Refsnes – CEO and co- founder Naardic.no

Netthandelsprisene

  • Siden 2006 har Posten og Bring kåret de beste norske nettbutikkene
  • Nettbutikkene blir nominert av kunder, eller nettbutikken selv.
  • En uavhengig jury bestående av eksperter innen e-handel kårer vinnerne.

___________________________________________________

Artikkel og bilde er hentet fra Posten Norge AS sin pressemelding, 10.februar kl 10:53