John-Arne Martinsen, Administrerende direktør i ProffCom
John-Arne Martinsen, Administrerende direktør i ProffCom FOTO: Tommy Arnesen

– Spennende tider for ProffCom

En av Norges ledende aktører innenfor kundeservice og salg, ProffCom, samarbeider nå med det svenske outsourcingselskapet Releasy. – Releasy har hatt en sterk utvikling og er det selskap i Sverige som har hatt best vekst og lønnsomhet i bransjen de siste årene, sier John-Arne Martinsen, administrerende direktør i ProffCom. Han håper dette kan styrke deres posisjon i Norge.

ProffComs eiere Gunnar Steen, Svein Rasmussen, Rune Lonkemoen og John-Arne Martinsen solgte 13. mai sine eierandeler i ProffCom AS til det svenske outsourcingselskapet Releasy Customer Management AB.

– Det er viktig for oss å presisere at dette ikke betyr noen endringer i forhold til våre kunder eller ansatte annet enn at vi har fått inn nye, spennende og langsiktige eiere, sier Martinsen. 

Nye muligheter

ProffCom er en av Norges ledende aktører innenfor kundeservice og salg.
De tilbyr blant annet overflow-løsninger, outsourcing av kundeservice, utleie av konsulenter og utvikling og chatbot og robottrenere.

– Både Rune Lonkemoen og undertegnede fortsetter i de samme rollene vi har i dag, henholdsvis operativ direktør og administrerende direktør, sier Martinsen.

Vi får nå nye og spennende eiere

Martinsen har over 25 års erfaring fra kundeservice- og callcenterbransjen, og har vært daglig leder i ProffCom siden 2005.

Nå blir det altså nye og spennende tider, og samarbeid med Releasy.

– Releasy er et svenskeid outsourcingselskap som tilbyr tjenester innen kundeservice, sier Martinsen.

Selskapet ble grunnlagt i Linköping i 1984, men fikk navnet sitt i 2008 da de ble kjøpt ut av Addici AB. De har hovedkontor i Bergshamra i Stockholm.

Releasy outsourcing illustrasjonsbilde. FOTO: www.annarostrom.com / Releasy

Styrke posisjonen i Norge

Releasy forteller på sin hjemmeside at deres kunder er store og kjente selskapet, innenfor blant annet reiseliv, TV og strømmetjenester og telekom.

– Releasy har hatt en sterk utvikling og er det selskap i Sverige som har hatt best vekst og lønnsomhet i bransjen de siste årene, sier Martinsen.

– Mye forklares av innovasjon, automatisering og et stort fokus på langsiktige partnerskap, akkurat som ProffCom. I dag har de ca 1600 ansatte fordelt på seks produksjonsavdelinger hvorav ett kontor i Barcelona.

Martinsen forklarer at Releasy har en årlig omsetning på ca 625 MKR.

Vi ser veldig fram mot vårt samarbeid med Releasy

– Releasys strategi og arbeidsmetodikk stemmer veldig godt overens med måten vi driver på i ProffCom, sammen kommer vi til å skape sterke konkurransekraftige løsninger i både Sverige og Norge, sier Martinsen. 

Det blir nå spennende tider fremover for ProffCom.

– Vi ser veldig fram mot vårt samarbeid med Releasy og er sikker på at det kommer å styrke vår posisjon i Norge, og ikke minst være positivt for våre kunder, sier Martinsen avslutningsvis.