Iselin Songe-Møller (34) i Sopra Steria vinner kategorien «Årets organisasjonsutvikler».
Iselin Songe-Møller (34) i Sopra Steria vinner kategorien «Årets organisasjonsutvikler». FOTO: Sopra Steria

– Si ja til muligheter!

Iselin Songe-Møller (34) fra Sopra Steria vant tittelen «Årets organisasjonsutvikler» i en prestisjetung liste over unge ledere i Norge, ut i fra E24s fagjury. – Det er med stor ydmykhet at jeg har fått plass på en slik liste, sier vinneren selv. Hun har noen gode råd til andre ledere.

Hvert år kårer E24 nye ledertalenter, og denne gangen var det altså Songe-Møller som skulle bli utpekt som den riktige kandidaten.

– Iselin er en drivende dyktig leder som tilfører et imponerende strategisk blikk til alt hun gjør. Det er veldig fortjent at hun er på denne listen, sier Managing Director i Sopra Steria Business Consulting, Lillian Røstad, i en pressemelding.

En kommende stjerne

Songe-Møller leder avdelingen Risk and Governance i Sopra Steria, der hun er ansvarlig for 100 konsulenter. Disse leverer tjenester innenfor blant annet digital samhandling, personvern og virksomhetsstyring.

Sopra Steria er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Iselins styrke er at hun evner å ha fokus på folk

Til tross for sin unge alder har Songe-Møller blitt sett på som en kommende stjerne.

– En slik nominasjon er veldig motiverende å få som leder og gir selvtillit i rollen min. Det er en anerkjennelse på at mine kollegaer er fornøyde med jobben jeg gjør, sier Songe-Møller.

Selskapet er tydelig fornøyd med jobben hun gjør.

– Iselin er alltid fremoverlent og har et høyt tempo. Hennes store styrke er at hun evner å balansere det med å også ha stort fokus på folk – og hun knytter lett sterke relasjoner, sier Røstad.

Iselin Songe-Møller fra Sopra Steria. FOTO: Sopra Steria

– Prøv deg frem

Songe-Møller er siviløkonom med Master fra HULT Business School og Bachelor fra Handelshøyskolen BI og Leeds Beckett University. Ved HULT Business School i USA ble hun kåret til «Student of the year».

Siden har hun bygget på studiene, sittet i flere styrer og hatt mange frivillige verv.

Hun er ikke i tvil om at det å være leder kan by på mye positivt, så vel som utfordringer. Derfor vil hun løfte frem andre unge talenter.

Vær ærlig og åpen med de rundt deg

– Ikke vær redd for å ta på deg ansvar og si ja til muligheter! De fleste kan håndtere mer ansvar enn de selv tror, og man må ikke være redd for å prøve seg frem, sier Songe-Møller.

– Så lenge man er ærlig og åpen med de rundt seg har man stort handlingsrom.

I tillegg mener Songe-Møller at det er viktig å bygge tillit til dem rundt seg, uansett hvilken rolle man selv har.

– Som person er det viktig å bidra til en positiv energi på jobb. Det er utrolig hvor mange muligheter du kan få dersom du er positiv og folk har tillit til at du leverer, avslutter hun.