SALTO-OK_Touchbyte_Face_Recognition
FOTO: SALTO

– Ansiktsgjenkjenning skal gi kunder sikker og friksjonsfri adgang

SALTO introduserer adgangskontroll med ansiktsgjenkjenning, for å gjøre det enklere for kundene. – Den digitale utviklingen har endret samfunnet. Med vår fremtidige ansiktsgjenkjenningsløsning sikter vi oss inn på å gi våre kunder en sikker og friksjonsfri måte å få adgang til deres bygninger og fasiliteter på, sier Marc Handels, Chief Technology & Innovation Officer hos SALTO Systems.

SALTO Systems er en verdensledende leverandør av innovative løsninger for adgangskontroll, og er særlig engasjert i bruken av biometrisk teknologi som fremtidens adgangskontroll.

I en pressemelding forteller de at de i løpet av de siste to årene har tilstrebet å akselerere utviklingen av friksjonsfri løsninger for adgangskontroll gjennom ulike strategiske investeringer.

Nærmere enn noen gang

– Hele bransjer har blitt omformet, vårt arbeidsliv, vår utdanning og fritid har utviklet seg til det ugjenkjennelige. Digital legitimasjon, digitale identiteter og ansiktsgjenkjenning er i ferd med å bli standard i alle bransjer, og automatisk ansiktsgjenkjenning dukker opp som en viktig teknologi for å møte markedsbehov, forteller de.

I 2022 kjøpte SALTO Systems Cognitec, en stor og voksende aktør innen ansiktsgjenkjenning.

Dette var et viktig skritt for dem mot å forbedre adgangskontroll-løsningene gjennom biometri og bruk av ansiktsgjenkjenningsteknologi for å lette en friksjonsfri smart tilgangsopplevelse.

– Nå er det øyeblikket nærmere enn noen gang. Gjennom det nylige oppkjøpet av TouchByte, en britisk-basert teknologi-innovatør med fokus på ansiktsgjenkjenning, har SALTO til hensikt å akselerere utviklingen og time-to-market av den første og mest avanserte adgangskontroll-løsningen for ansiktsgjenkjenning, forteller de.

Marc Handels, Chief Technology & Innovation Officer hos SALTO Systems. FOTO: Privat, LinkedIn

– Vi vil være til nytte for kundene våre

Touchbyte beskrives som at de tror på enkel, trygg, sikker og praktisk adgangskontroll, som muliggjør effektiv adgang til steder, bygninger og rom – alt uten behov for nøkler, koder, fjernkontroller, kort, armbånd eller fingeravtrykkskannere.

– Vårt oppkjøp av Touchbyte er et naturlig skritt fremover i vårt mål om å bringe innovativ og banebrytende teknologi til adgangskontrollmarkedet, sier Marc Handels, Chief Technology & Innovation Officer hos SALTO Systems.

– Med vår fremtidige ansiktsgjenkjenningsløsning sikter vi oss inn. å gi våre kunder en sikker og friksjonsfri måte å få adgang til deres bygninger og fasiliteter på.

SALTO Systems forteller avslutningsvis at de spent på å se hva fremtiden bringer for biometrisk teknologi, og hvordan den kan fortsette å være til nytte for kundene sine.