Tommy Serban, kommersiell direktør for TUI i Norden.
Tommy Serban, kommersiell direktør for TUI i Norden. FOTO: TUI

TUIs gjester er rekordfornøyde etter vintersesongen

Andelen nordmenn som sier seg veldig fornøyde etter en reise med TUI har økt med 25 prosentpoeng, sammenlignet med fjorårets vintersesong. Det viser en fersk kundeundersøkelse fra reiseselskapet selv.

I løpet av vintersesongen har TUI sendt mange gjester til Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife, Kapp Verde og Thailand.

Av disse reisemålene, kan TUI melde at det er Gran Canaria som skiller seg klart ut som den store favoritten også denne vinteren.

Flere gir toppkarakter 

TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av de mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia.

TUI kan nå melde at kundetilfredsheten har økt. En større andel av gjestene har gitt TUI toppkarakter, når de har evaluert reisen i etterkant.

Tommy Serban, kommersiell direktør for TUI i Norden. FOTO: TUI

– Den generelle kundetilfredsheten har økt med hele 25 prosentpoeng i 22/23 sammenlignet med i fjor. Det betyr at dobbelt så mange reisende anbefaler TUI som reiseselskap videre til venner og familie, forteller TUI.

– Å sørge for at kundene er fornøyde kan være en ekstra utfordring om vinteren, fordi det tar lenger tid å nå destinasjoner med sol og varme. Dermed har gjestene gjerne høyere krav til komfort og service, enn på de kortere reisene som er mer populære om sommeren.

– Vi har forbedret kundereisen

Reiseselskapet tror at årsaken til at flere er veldig fornøyde, sannsynligvis skyldes et økt fokus på å legge lista enda høyere på disse lengre flyreisene.

TUI mener at de har vært lydhøre for behovene til kundene sine, og har tatt deres tilbakemeldinger på alvor.

Photographer Marcus Lawett. www.marcuslawett.com.

– Vi har arbeidet knallhardt med å forbedre hele kundereisen både før, under og etter ferien, Tommy Serban, kommersiell direktør for TUI i Norden.

– Fokuset vårt har spesielt vært på å forbedre opplevelsen av flyreisene på de litt lengre flygningene, legger han til avslutningsvis.

Faktaboks

TUI Norge er en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 25 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet.

TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.