De ansattes stolthet og forpliktelse til DHL Express er et resultat av en arbeidsplasskultur med respekt og verdsettelse.
De ansattes stolthet og forpliktelse til DHL Express er et resultat av en arbeidsplasskultur med respekt og verdsettelse. FOTO: DHL

Dette er Europas beste arbeidsplass

For tredje år på rad vinner DHL Express tittelen som No. 1 Best Workplace i Europa av Great Place to Work. Denne betydelige prestasjonen understreker DHL Express sin innsats til å fremme en blomstrende kultur på arbeidsplassen, preget av respekt, inkludering og medarbeidertilfredshet.

John Pearson, adm. direktør i DHL Express, uttrykker sin glede.

– Å nok en gang bli kåret til den beste arbeidsplassen i Europa er en enorm anerkjennelse av vår utrettelige innsats for å skape en inkluderende, positiv og rettferdig arbeidsplass.

Streben etter kontinuerlig forbedring

– Mens vi feirer denne fantastiske utmerkelsen, forblir vi engasjert i vår streben etter kontinuerlig forbedring, og vil fortsette å investere i å dyrke det beste arbeidsmiljøet for vårt eksepsjonelle team, fortsetter Pearson.

Han beskriver DHL Express som en organisasjon hvor de ansatte er kjernen av virksomheten.

– Å sikre tittelen Europas beste arbeidsplass for tredje året på rad er en fenomenal prestasjon oppnådd av våre dedikerte DHL Express-ansatte, forteller en fornøyd Alastair McCambridge, Senior Vice President HR DHL Express Europe.

Fenomenal prestasjon 

Hun forklarer videre at hun er utrolig stolt av teamet og deres bemerkelsesverdige innsats, spesielt når det gjelder å navigere i det nåværende utfordrende miljøet med mange usikkerhetsmomenter.

– Vår forpliktelse er å fortsette å bygge en inkluderende, anerkjennende arbeidsplass med like muligheter i DHL Express, utdyper McCambridge.

Prioriterer kursing av ansatte

DHL Express verdsetter de ansattes bidrag og investerer årlig i en rekke medarbeiderfokuserte initiativer.

Bygg tillit hos dine ansatte og de vil belønne deg med engasjerende innsats, nye ideer og sterkere forretningsresultater, sier Michael C. Bush. FOTO: DHL

De ønsker å trekke frem særlig tre programmer som har vist seg å være viktige for de ansattes tilfredshet.

«Certified International Specialist» (CIS), som integrerer ansatte ikke bare i den kulturelle ryggraden til selskapet, men også utstyrer dem med kunnskap som er nødvendig for å levere kontinuerlig eksepsjonell kundeservice.

«DHLs Got Heart» styrker og oppmuntrer ansatte til å støtte saker som ligger deres hjerte nær.

Et annet kurs er «DHL4All». Det har som fokus å fremme en følelse av tilhørighet for alle ansatte, uansett nasjonalitet, etnisitet, evne, kjønn eller seksuell legning, og forsterke selskapets forpliktelse til rettferdighet og inkludering.

Hvordan bli den beste arbeidsplassen i Europa?

For å bli ansett som den beste arbeidsplassen i Europa, må bedrifter delta på de nasjonale beste

Michael C. Bush, CEO, Great Place To Work®. FOTO: Greatplacetowork.com

arbeidsplass-listene til Great Place to Work.

Uavhengige og konfidensielle undersøkelsesdata som vurderer ansattes opplevelse av tillit, innovasjon, bedriftsverdier og lederskap viser hver bedrifts ytelse.

Bedrifter vurderes også med hensyn til deres forpliktelse til å skape en arbeidsplass «For All» som inkluderer alle ansatte, uavhengig av deres identitet og bakgrunn.

– Medarbeiderne er ryggraden i selskapet

– Gratulerer til den beste arbeidsplassen i Europa, sier, adm. direktør i Great Place to Work.

Han skryter av DHL Express for å prioritere de riktige tiltakene.

– Disse selskapene gir nyttig læring til selskaper i alle markeder rundt om i verden: Bygg tillit hos dine ansatte og de vil belønne deg med engasjerende innsats, nye ideer og sterkere forretningsresultater, sier Bush avslutningsvis.