JUBILANTENE SAMLET: Konsernsjef Tone Wille i Posten Bring sammen med de 21 50-årsjubilantene under torsdagens jubileumsfest i Oslo.
JUBILANTENE SAMLET: Konsernsjef Tone Wille i Posten Bring sammen med de 21 50-årsjubilantene under torsdagens jubileumsfest i Oslo. FOTO: Posten

I år har 23 ansatte i Posten 50-års jubileum i selskapet

De har alle jobbet 50 år i Posten. Denne uka ble 23 jubilanter hedret med egen jubileumsmiddag i Oslo. – Lojaliteten de har vist er svært imponerende, forteller konsernsjef Tone Wille i Posten Bring.

Har totalt 1150 års arbeidserfaring i Posten – nå hedres de av konsernsjefen.

300 jubilanter til fest

Konsernsjef Tone Wille i Posten Bring sier hun har mye å takke jubilantene for. FOTO: Posten Bring

– Jeg setter umåtelig stor pris på den innsatsen som alle jubilantene har lagt ned for Posten gjennom så mange tiår, forteller sier konsernsjef Tone Wille i Posten Bring.

I Posten er det en årlig tradisjon for å hedre jubilanter som har jobbet 25, 40 og ikke minst 50 år i konsernet.

Setter umåtelig stor pris på den innsatsen som alle jubilantene har lagt ned

Denne uka har nærmere 300 jubilanter vært samlet til fest.

– Lojaliteten de har vist er svært imponerende og de har ikke minst vært med på en voldsom utvikling i løpet av sitt arbeidsliv, fra en analog til en digital hverdag, sier Wille.

Startet å jobbe i Posten som tenåringer

– Den kunnskapen og innsikten denne generasjonen besitter har vært viktig for vår kvalitet og kontinuiteten til nye generasjoner. De er også viktige kulturbærere i konsernet, utdyper Wille.

De 23 jubilantene kommer fra hele landet og kan se tilbake på en yrkesaktiv karriere med et vidt spenn av arbeidsoppgaver gjennom ulike tidsepoker.

Posten tester selvkjørende roboter: – Dette samspillet byr på mange nye muligheter

– Sammen har jubilantene bidratt til å bringe Posten inn i framtiden, slik at vi fortsatt vil ha en framtredende rolle i det norske samfunnet. Derfor har vi mye å takke dem for, sier Wille.

De startet å jobbe i Posten som tenåringer og for mange ble jubileumsfesten i Oslo en fin markering og ikke minst avslutning på et langt og lojalt arbeidsliv blant gode kolleger.