Stor jubel fra Shell Brumunddal som ble "Årets bilvaskestasjon". Fra venstre: Regionssjef Anders Rasch, Henrik Rasch, Øyvind Hyttemoen Dagfinrud (begge Shell Brumunddal) og kategorisjef Thomas Danielsen. <strong>FOTO: St1 Norge</strong>
Stor jubel fra Shell Brumunddal som ble "Årets bilvaskestasjon". Fra venstre: Regionssjef Anders Rasch, Henrik Rasch, Øyvind Hyttemoen Dagfinrud (begge Shell Brumunddal) og kategorisjef Thomas Danielsen. FOTO: St1 Norge

Prisdryss over Shell

Hvert år har Shell en høytidelig seremoni med prisutdeling hvor de beste får en anerkjennelse for sitt harde arbeid. 

Gratulerer til alle vinnerne!

Anette fra Nøtterøy ble årets medarbeider blant 2000 ansatte

Det var 9 nominerte til prisen, men til slutt var det altså Anette som stakk av med den høyeste utmerkelsen som årets medarbeider, og ble kalt opp på scenen til stående trampeklapp fra salen.

Fra venstre: Etableringssjef i St1 Bård Granerud, direktør i St1 Kristine Vergeli Grant-Carlsen, prisvinner Anette Wivestad Hestnæs og retaildirektør Anita Sørlundsengen. FOTO: St1 Norge

St1 eier og driver landets Shellstasjoner, og prisutdeler var direktør for St1 Norge, Kristine Vergeli Grant-Carlsen.

– Vi er svært stolte over den fantastiske jobben som gjøres på våre stasjoner hver eneste dag, døgnet rundt, og rundt i hele landet. Derfor er det en ære å få dele ut den gjeveste prisen – årets medarbeider, sier Kristine og legger til at Shell Kjelleveien under Anette som butikksjef har hatt full score på alle «mystery shopper» besøk i 2023.

I tillegg har spesielt vennlighet og oppmerksomhet fra stasjonens ansatte blitt kommentert i disse rapportene.

Hun går alltid foran som et godt eksempel og er usedvanlig godt likt av sine ansatte og kunder

– Dette vitner om en sterk kultur og fornøyde kunder, understreker Kristine.

– Anette er en person som aldri gir seg, og ikke går hjem før jobben er gjort. Hun går alltid foran som et godt eksempel og er usedvanlig godt likt av sine ansatte og kunder. Kundene på denne stasjonen er svært lojale og i lokalmiljøet beskrives Shell Kjelleveien som et tydelig møtepunkt for flere generasjoner, sier hun.

En synlig rørt Anette blir tildelt blomster, trofé og diplom på scenen og takker raskt alle sine kolleger.

– Jeg har har de beste kollegaene! Dere gjør dagen min hver dag og jeg er utrolig glad i dere. Jeg elsker jobben min, kommenterte hun etter prisutdelingen.

Shell Norheim ble kåret til årets stasjon

Shell Norheim er drevet av GO Retail AS, og det var Hans Gunnar Lunde som mottok prisen.

Fra venstre: Etableringssjef Bård Granerud, Butikksjef Dalia Talvidiene, retailer Hans Gunnar Lunde og retaildirektør Anita Sørlundsengen. FOTO: St1 Norge

Prisutdeler var retaildirektør i St1, Anita Sørlundsengen, og hun var raus med skryt da prisen skulle deles ut.

– Shell Norheim drives av en svært dedikert butikksjef, nestsjef og retailer som sammen klarer å skape et unikt team. Det gode teamet og den strålende kundeservicen er parameter som stasjonen skiller seg ut på. Dette er ikke første gang de vinner priser, og de har en spesiell evne til å alltid gjenskape suksesser over tid, sa hun i sin tildelingstale.

Wolt: – Kulturutvikling og eksplosiv vekst

Hun understreket også at det er sterke prestasjoner som er i førersetet.

– De utmerker seg spesielt godt for sin operasjonelle standard både i butikk, kjørebane og vaskehall. I 2023 var det en håndfull stasjoner som har knivet om denne prisen, men til slutt var det Shell Norheim som dro seieren i land. De har hatt økning på alle parameter som ligger til grunn for kåringen hvert kvartal i hele 2023, avslutter hun.

Alf Rune Håranes kåret til årets forhandler

Den høythengende prisen ble delt ut av retaildirektør Anita Sørlundsengen som var svært imponert over innsatsen til vinneren.

Den høythengende prisen ble uttdelt av etableringssjef i St1 Bård Granerud og Anita Sørlundsengen (retaildirektør). FOTO: St1 Norge

– Shell Sand har hvert kvartal hatt økning på drivstoff, butikk og i antall kunder. For tredje året på ras har de hatt en vekst som er helt enorm. De har rett og slett utkonkurrert konkurrentene sine, uttalte hun under prisutdelingen.

– Med stødig drift leverer de utrolig sterke resultater. Vi er mektig imponert over den endringen som butikksjefen har gjort på stasjonen de siste tre årene. De har satset mye på butikken sin, og har investert i vårt kjedekonsept «REAL» noe de gjennomfører på en strålende måte, understreker Sørlundsengen.

Shell Lone ble best på lojalitet

Gjennom ansattes engasjement og innsats har Shell Lone i Bergen mottatt prisen som beste Shellstasjon i hele Norge til å bygge kundelojalitet.

Fra venstre: Regionssjef Anette Borgen, forhandler Norunn Lysen, butikksjef Kristina Lysen og kategorisjef Benedicte Lillejord. FOTO: St1 Norge

Regionssjef for Vest-Norge, Anette Borgen i St1 var prisutdeler og forklarte suksessen slik:

– Shell Lone har en egen ansvarlig for sosiale medier, og det mangler aldri på aktiviteter med premiering blant ansatte på ulike salgsfokus. Kundene som kommer blir informert godt om kampanjer, kaffeavtale, vaskeabonnement og mye mer når de er innom, uttalte hun under utdelingen.

– Bli med i årets KS medarbeiderindeks

– De har alltid et sterkt engasjement for å bygge lojalitet hos kundene sine, og er på toppen av pallen i sin region på salg av kaffeavtaler.

Prisen ble mottatt av forhandler Norunn Lysen og butikksjef Kristina Lysen.