Chief Customer Officer hos Talkmore, Thomas Holtlien Hagen er på besøk hos Kundeservicepodden. Dette er episoden for deg som er nysgjerrig på hvordan fremtiden for automatisert kundeservice kan se ut.
Chief Customer Officer hos Talkmore, Thomas Holtlien Hagen er på besøk hos Kundeservicepodden. Dette er episoden for deg som er nysgjerrig på hvordan fremtiden for automatisert kundeservice kan se ut.

AI i frontlinjen: Talkmores reise mot fremtidens kundeservice

Talkmore har kjørt i gang egen OpenAI GPT-4 kundeservice chatbot-pilot. Den har lært alt selv, og holder seg selv oppdatert gjennom Talkmores egne nettsider. – Alt ligger klart. Det eneste vi må gjøre er å ta det i bruk, sier Chief Customer Officer hos Talkmore, Thomas Holtlien Hagen.

Denne podcast-episoden har tidligere vært eksklusivt tilgjengelig for abonnenter i full versjon, men er nå åpen og tilgjengelig for alle i sin helhet.

I denne episode av Kundeservicepodden har programleder Bjarte Lyssand besøk av Chief Customer Officer hos Talkmore, Thomas Holtlien Hagen.

Han forteller om deres nye chatbot-pilot som bruker generativ AI. Den er trent med vektede instruker i stedet for komplekse og lange dialogtrær, noe som er enkelt og effektivt.

Nysgjerrig på å lese mer om temaet? Ta en titt på den opprinnelige artikkelen HER.

– Eneste vi må gjøre er å ta det i bruk

Etter to tidligere forsøk på å implementere en chatbot, har Talkmore nå valgt en løsning som krever færre ressurser og gir bedre kundeopplevelser.

Den nye chatboten, drevet av ChatGPT, eliminerer behovet for komplekse samtaletrær og kan implementeres direkte.

Dette gjør det enklere å vedlikeholde og rimeligere å drifte. Holtlien Hagen påpeker at chatboten, som da hadde hatt over 1000 samtaler, gir kundene hjelp utenom åpningstidene og forbedrer deres selvbetjeningsopplevelser.

Slik får du høy verdi av konferanser

Det er imidlertid viktig at all informasjon chatboten bruker er oppdatert for å unngå feilaktige svar.

Teamet i Talkmore, inkludert avdelinger som kundeservice, IT, salg og markedsføring, samarbeider for å sikre at chatboten fungerer optimalt og i tråd med selskapets tone.

Fremover ser Holtlien Hagen mange spennende muligheter innen AI-teknologi, både for kundeservice og interne prosesser, noe som vil bidra til å levere raskere og mer presise svar til kundene.