talkmore (3)

Dette er Norges Beste Kundeservice: Telefoni

Topp tre i klassen for Telefoni er Talkmore, Telia og ICE. Vi gratulerer vinneren!

Så og si i Norge har en telefon, og mange bruker flere timer på den hver dag. Den er blitt en svært sentral i våre liv. Det er derfor veldig hemmende når den ikke funker som den skal. 
 
Og i en tid der digitalisering, apper og kunstig intelligens er en stor del av hverdagen vår, så er det noen kandidater i denne kategorien som er ekstra verdsatt blant kundene, og har vist seg å gi dem akkurat det de vil ha.

Topp tre i klassen for Telefoni er Talkmore, Telia og ICE.

– I år var det veldig lite som skilte alle de tre nominerte i denne klassen. Om vinneren sier kundene er de er superraske til å besvare henvendelser, og som et gjentakende tema i kveld, var de superfornøyde med konsulenten de møtte på hos bedriften, forteller Silje Abrahamsen fra Leaddesk.

Gratulerer til Talkmore!