Daniel Bobroff, Founder, Coded Futures.
Daniel Bobroff, Founder, Coded Futures.Bilde 1 av 9
Emilie Skjennem, Account Manager, Snap Inc.
Emilie Skjennem, Account Manager, Snap Inc.Bilde 2 av 9
Bjarte Lyssand sammen med en utstiller.
Bjarte Lyssand sammen med en utstiller.Bilde 3 av 9
Eirik Norman Hansen.
Eirik Norman Hansen.Bilde 4 av 9
Ole Martin Jortveit, Country HR Manager, JYSK.
Ole Martin Jortveit, Country HR Manager, JYSK.Bilde 5 av 9
Bjarte Lyssand, Rådgiver, Customer Trends.
Bjarte Lyssand, Rådgiver, Customer Trends.Bilde 6 av 9
Gjermund Norderhaug, VP of Product, Kindly.
Gjermund Norderhaug, VP of Product, Kindly.Bilde 7 av 9
Freshworks.
Freshworks.Bilde 8 av 9
Thomas Rødseth, Chief Product Officer, Puzzel.
Thomas Rødseth, Chief Product Officer, Puzzel.Bilde 9 av 9

Kundeservicedagene 2024: Dag 2 avsluttet og konferansen er over

Den andre dagen av Kundeservicedagene 2024 er nå vel overstått, og konferansen har kommet til en vellykket avslutning. Etter to dager med spennende foredrag, inspirerende samtaler og nettverksbygging, sitter deltakerne igjen med verdifull innsikt og nye kontakter.

Dagen startet klokken 09:00 med Einar Tørnquist som ønsket velkommen og satte stemningen for resten av dagen.

Programmet fortsatte med en rekke engasjerende foredrag og sesjoner som dekket et bredt spekter av temaer innen kundeservice og teknologi.

Morgensesjoner

  • When the Algorithm Takes Over: Daniel Bobroff fra Coded Futures delte innsikter fra spillindustrien og hvordan disse kan anvendes i detaljhandel for å forbedre gamification, storytelling og kundeopplevelse.
  • Less Social Media. More Snapchat: Emilie Skjennem og Per Christian Strand Teslo fra Snap Inc. belyste viktigheten av Snapchat i dagens medielandskap og hvordan plattformen kan bidra til kreativitet og verdiskaping for bedrifter.

Etter en pause med mingling i utstillerområdet, fortsatte programmet med flere høydepunkter:

  • Innovasjon i Kundeopplevelsen: Nora Steinvik fra Posten Bring AS og Siri Nilssen fra Amesto AccountHouse delte sine erfaringer med hvordan teknologi kan utnyttes for å levere bedre tjenester og skape innovative kundereiser.
  • Tjenesteutvikling og Digitalisering i Helse: Lucie Aunan fra Helsedirektoratet diskuterte viktigheten av å sette brukeren i sentrum ved utvikling av helsetjenester.

Ettermiddagens sesjoner 

Etter en hyggelig lunsj med mer mingling i utstillerområdet, fortsatte dagen med sesjoner om ledelse og organisasjonsutvikling:

  • Hvordan skape verdens beste arbeidsplass? Ole Martin Jortveit fra JYSK delte strategier og tiltak for å skape en arbeidsplass i verdensklasse.
  • Forebygging av sykefravær blant unge i arbeidslivet: Nicolai Wilhelmsen og Karianne Bakke Loe fra Avonova diskuterte årsaker til sykefravær og hvordan man kan jobbe med forebygging.
  • Kultur i struktur – Ledelse som styrker mennesket: Ole Kristian Andersen fra Gjensidige snakket om hvordan innsikter fra idrettsverdenen kan hjelpe til med å bygge en robust prestasjonskultur.

Dagen ble avsluttet med en samtale om ledelse i usikre tider, etterfulgt av en trekning av premier til heldige vinnere fra konkurransen i utstillerområdet.

Stor takk

Einar Tørnquist rundet av konferansen med en oppsummering og en stor takk til alle deltakere og bidragsytere.

Konferansen har vært en stor suksess, og deltakerne har fått med seg mye verdifull kunnskap og inspirasjon.

Dette er alle vinnerne av Norges Beste Kundeservice

Fra innsiktene om hvordan teknologi kan påvirke kundeservice, til strategier for å skape verdens beste arbeidsplass, har Kundeservicedagene 2024 virkelig levert.

Vi ser allerede frem til neste års konferanse, og takker alle som har bidratt til å gjøre dette tiårsjubileet til en minneverdig opplevelse.