Ny McDonalds i Bodø

Nå åpner McDonald’s i Bodø: Gir sjefsstolen til Cecilie (21)

På kjøpesenteret City Nord åpnet McDonald’s i dag klokken 10:00 sin aller første restaurant i Bodø. Nyåpningen skaper over 50 nye lokale arbeidsplasser og ledes av 21 år gamle Cecilie Dahl. Restauranten blir dermed en av byens største arbeidsgivere for ungdom. Dette blir også den andre McDonald’s-restauranten i Norge med nytt og mer bærekraftig interiørdesign.

Satser på lokal ungdom

Det er 21 år gamle Cecilie Dahl som skal lede den nye restauranten. Hun er stolt over å ha bygget et team på over 50 medarbeidere, de aller fleste er rekruttert lokalt.

– For mange er dette deres aller første møte med arbeidslivet. Vi fokuserer ikke på CV-en, men på hvem du er og din vilje til å lære. Det føles utrolig meningsfylt å kunne gi så mange unge i Bodø en sjanse til å få verdifull erfaring og en god start på karrieren, sier den unge restaurantlederen, Cecilie Dahl.

Restauranten vil tilby en moderne opplevelse med McCafé, dobbel Drive Thru, lekerom og hjemlevering gjennom Foodora og Wolt. Åpningstidene blir 07:00–00:00 alle dager

Cecilie%20st%E5r%20i%20drive-thru

Cecilie (21) er klar for å møte de første gjestene McDonald’s i Norge

Driftssjef for franchisetakeren, Sharko Nejad, gleder seg til åpningsfesten og lover god stemning.

– Bodø har lenge vært et ønsket sted for oss, og vi er utrolig glade for å endelig kunne åpne dørene på en så sentral beliggenhet som City Nord. Vi gleder oss til å bli en del av bybildet og lover en minnerik åpning for alle som tar turen innom, sier Nejad.

Bærekraft og tilgjengelighet i sentrum

-Sunny Side Up kombinerer en fargerik atmosfære med fokus på bærekraft, hvor resirkulerte materialer er brukt til å skape et livlig og moderne miljø. Dette konseptet setter en ny standard for hva vi kan forvente av fremtidens restaurantopplevelse, både visuelt og i form av bærekraft. Dette er en milepæl for oss, og vi gleder oss til å vise frem det unike konseptet til våre gjester, sier Nejad.

I tillegg blir restauranten utstyrt med et «Changing Places»-toalett. Dette er et romslig, tilrettelagt stellerom med løfteutstyr og benk, designet for å gi personer med store bevegelses- og funksjonsnedsettelser en trygg og verdig opplevelse.

– Vi skal være en restaurant for alle. Derfor er vi stolte over å investere i løsninger som gjør oss mer inkluderende. Både det bærekraftige interiøret og «Changing Places»-toalettet er viktige skritt for å bygge fremtidens restaurantopplevelse, sier franchisetaker Claes-Göran Jönsson.