TravelXpo – Norges største reiselivsmesse arrangerer bransjedag for reiselivsnæringen i januar 2023

18169c1e-74af-47b3-8b1c-785eb6fb0033
13. januar 2023 —
TravelXpo, Innovasjon Norge

Verden forandrer seg! Nye markeder, målgrupper, trender og ny teknologi skaper muligheter. Samtidig er kostnadsbildet og den internasjonale konkurransen i reiselivet stadig mer utfordrende. Skal Norge lykkes med å bygge en konkurransedyktig reiselivsøkonomi frem mot 2030?

Vi må styrke reiselivets posisjon som en ledende næring og anerkjenne turisme som en strategisk eksportnæring. Historien om naturskjønne Norge selger seg ikke selv. Veksten i reiselivet må skje gjennom flere betalingsvillige og klimabevisste turister. Dette målet må være utgangspunktet for utviklingen av Norge som et kraftsenter for distribusjon, verdiskapning og bærekraft.

Norsk reiselivsnæring konkurrerer i et internasjonalt marked. Vi må bli enda bedre på å vinne i konkurransen mot reisemål andre steder i verden. Tradisjonelle forretningsmodeller og logistikknettverk er utfordret, og vi er avhengige av mer målrettet utvikling, markedsføring og distribusjon av norske reiselivsprodukter.

TID OG STED

I samarbeid med Innovasjon Norge, inviterer TravelXpo reiselivsbransjen til en lukket bransjedag på Telenor Arena 13. januar 2023. Det blir et fullspekket program med mange interessante foredragsholdere fra reiselivet – og store muligheter for å knytte viktige bransjekontakter.

PROGRAM

Fra scenen kan deltakerne blant annet oppleve Aase Marthe Horrigmo, direktør for Innovasjon Norge Reiseliv, næringsminister Jan Christian Vestre, Øystein Dørum fra NHO og John-Ragnar Aarseth fra Avinor. Flere andre spennende reiselivsprofiler kommer også, og de vil gjennom innholdsrike foredrag dele sine perspektiver med deltakerne.

Sammen med vår konferansier Arne Hjeltnes, åpner vi «Smaken av Norge» med lokal mat og drikke til lunsj.

Lørdag 14. januar går dørene opp for publikum i Telenor Arena. Foruten et bredt spekter av norske utstillere, kan de besøkende oppleve paviljongen «Utforsk verden». Her er både nære og fjerne destinasjoner fra hele verden godt representert.

LYST TIL Å DELTA PÅ BRANSJEDAGEN?

Bestill billetter her.

For mer informasjon, kontakt prosjektleder Lise Annett Smith lise@travelxpo.no og/eller besøk travelxpo.no

Presseakkreditering – kontakt lise@travelxpo.no