Journalist

Vi søker en journalist!

Er du opptatt av kunder og service? Er du klar for nye utfordringer i et selskap i vekst? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Liker du å fortelle historier og sette søkelyset utviklingen i en spennende bransje? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Er du en som tar ansvar for oppgaven du har blitt tildelt og setter stolthet i det resultat du leverer? Greier du å praktisere frihet under ansvar?

Er du i tillegg nysgjerrig, strukturert og et stå-på menneske, da bør vi prate sammen. Kanskje kan akkurat DU bli med oss å bygge et arbeidsmiljø hvor alle skal føle sin plass og sin verdi.

Vi sier ikke at vi har kommet dit vi ønsker å være, men at vi er på god vei og håper at DU også ønsker å bli med på å skape dette. For det har du allverdens mulighet til nå.

Kanskje er dette en av Norges mest spennende aviser?

Ansatte hos oss får en unik mulighet til å jobbe med journalistikk og historiefortelling på tvers av mange spennende selskaper i det norske og internasjonale markedet!

Nå søker vi etter en person som ønsker å utvikle et mediehus innenfor alt som har med kunder og service å gjøre. Du vil være journalist, forfatter, blogger, ta bilder, du har talent for design, i tillegg til å være digital. Du liker dialogen med annonsører, og ser muligheter der andre ser problemer.

Har du arbeidserfaring så er vi spent på å se hva du har skapt så langt. Har du ikke arbeidserfaring, men kjenner på at her kan du være med å skape, så vil vi gjerne høre fra deg!

Journalist eller skribent?

Kjært barn har mange navn og hva som blir det endelige stillingstittelen finner vi ut av, når vi ser hva kompetanse du kommer med. Vi er på jakt etter en person som vil noe, er sosial utadvendt og liker å «stå på» og gå inn i ukjent terreng.

Du motiveres av utfordringer, kunder og er alltid nysgjerrig. «Elevator Pitch» treffer du alltid på. Det er ikke nødvendigvis at du kommer fra bransjen vår, men du har lyst til å være med oss. Vi ser etter personen som virkelig kan og har lyst til å gjøre en forskjell!

Du bør ha interesse for lyd og bilde, og forståelse for hvordan det fungerer. Eller ha evne og vilje til å ta til deg læring på kort tid. Du kommer til å ha mange parallelle prosjekter og baller i luften samtidig og det er viktig at du er strukturert, selvstendig og kreativ. Vi legger også vekt på samarbeidsevne og evnen til å ta lederskap.

Har du erfaring fra f.eks. hotell- og reiseliv, festival, idrettsarrangement og tv-produksjon så er det ekstra spennende. Regneark fra Excel synes du er enkelt, og forretningsteften ligger iboende i deg.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende stilling i et selskap i sterk vekst med stort utviklingspotensial. Vi har et sosialt og faglig godt arbeidsmiljø med konkurransedyktige betingelser. Vi er opptatt av å ha det gøy på jobb, samtidig som ting er uformelt, men forretningsmessig!

Kjenner du kallet, send oss en video, søknad og CV til post@customertrends.no

Kontaktperson:
Steinar B. Christensen
Redaktør
+47 957 05 514

steinar.christensen@customertrends.no

Kontakt oss

E-post: post@customertrends.no

Tlf: 95 83 25 96
Kontor: Media City Bergen

Om oss

Customer Trends er ble startet i 2018 og i dag et konsulent- mediahus i utvikling. Konsulentvirksomheten drives under Customer Trends, og mediehuset med den nasjonale kundeserviceavisen.no. Vi har en uttal visjon som sier «Vi inspirerer og hjelper virksomheter med å skape verdifulle relasjoner».

Bak selskapet står eiere med lang erfaring og kompetanse innenfor kunde, teknologi & innovasjon, og ledelse, med solid erfaring fra å jobbe nasjonalt og nordisk.

Customer Trends har også eget advisory board med noen av de mest erfarne personen i Norge innenfor fagfeltene vi operer innenfor.

Customer Trend har en spennende kundeportefølje, innenfor Fintech, teknologi, kundeservice, logistikk, både lokale, nasjonale og internasjonale selskaper.

Ledige stillinger