Procon Digital KommuneVert og Procon ISK KommuneGuide i Ullensvang rådhus.
Procon Digital KommuneVert og Procon ISK KommuneGuide i Ullensvang rådhus.

Gratulerer til Sula kommune med den nye digitale medarbeideren

Øykommunen Sula på Sunnmøre i Møre og Romsdal har nylig installert en ny digital medarbeider i servicetorget på rådhuset. Procon Digital KommuneVert™ er en digital mottaksløsning utviklet av Procon Digital, den ledende leverandøren av digitale selvbetjeningsløsninger for kommuner og andre offentlige virksomheter i Norge.

Procon Digital KommuneVert™ ønsker besøkende til rådhuset velkommen og gir de relevant informasjon og veiledning. Ved hjelp av enkle tastetrykk på skjermen blir den besøkende ønsket velkommen, guidet videre på rådhuset, og også der man kan booke møte med en saksbehandler.

Mer enn hver tredje kommune bruker Procon-løsninger

Procon Digital KommuneVert™ er en del av produkt- og løsningsgruppen Procon DigitalKommune, og som tilbyr omfattende digitale selvbetjeningsløsninger for kommuner basert på prinsippet om Praktisk Digitalisering.

Procon Digital KommuneVert og Procon ISK KommuneGuide i Ullensvang rådhus.

Procon Digital KommuneVert og Procon ISK KommuneGuide i Ullensvang rådhus.

Procon Digital har levert digitale selvbetjeningsløsninger til norske kommuner siden 1999, og har lang erfaring og kompetanse innen feltet Praktisk Digitalisering. Procon Digitals løsninger er brukervennlige, sikre, og effektive, og bidrar til forbedret kommunikasjon og servicekvalitet for både innbyggere og ansatte.

Procon Digital er stolt over å samarbeide med Sula kommune, og med en digital løsning som vil gi et verdifullt tilskudd til rådhuset. I tillegg til en solid effektivisering og innsparing for kommunen vil Procon Digital KommuneVert™ også øke opplevelsen og tilfredsheten til de besøkende.

Store penger å spare for kommuner

Effektivisering gjennom digitalisering er et viktig arbeidsområde for kommunal sektor, og bruk av selvbetjeningsløsninger fra Procon Digital kan gi betydelige innsparinger for den enkelte kommune.

-Flere kommuner har rapportert inn at de sparer over 1 million kroner i året på bruk av Procon Digital KommuneVert™, forteller adm.dir. i Procon Digital, Tor-Arne Lie Jensen.

For mer informasjon om Procon Digital og deres produkter, vennligst besøk www.procondigital.no eller kontakt oss på post@procondigital.no eller på telefon +47 67970570.