Årets markedssjef 2022

12. mai 2022 kl. 18:00 — kl. 23:00
Kampanje

Endelig kan vi møtes igjen og feire de som har gjort noe bra i året som gikk! Kampanje lanserer i den forbindelse undersøkelsen og kåringen «Årets markedssjef» for første gang i Norge, og inviterer til fest og kåring 12. mai 2022!

Med «Årets markedssjef» ønsker vi å vise frem enda mer av det fremragende markedsføringsarbeidet som gjøres på det norske markedet, og den enkelte markedssjef eller markedsdirektør for på den måten å inspirere til enda bedre markedsarbeid og samtidig drive faget videre.

Vi ønsker å hedre de som gjennom grundighet, gjennomføringsevne og nytekning har bidratt til å realisere imponerende resultater for bedriften eller merkevaren.

PS, du kan allerede nå nominere den du mener er Norges beste markedssjef. Les mer om hvordan du sender inn din nominasjon her!

Kåringen finner sted 12. mai i de nye lokalene til Nio i Oslo Sentrum. Ta med deg kollegaer og samarbeidspartnere til en feiring av Norges beste markedssjefer!

  • Er dere tre interesserte? Få 25 prosent rabatt! Benytt rabattkode AM2522 ved påmelding.
  • Er dere fem interesserte? Få 40 prosent rabatt! Benytt rabattkode AM4022 ved påmelding.
  • Er dere 10 interesserte? Få 50 prosent rabatt! Benytt rabattkode AM5022 ved påmelding.

Velkommen til fest og feiring for hele bransjen 12. mai på Nio!

Ordinærpris: 1495,- + mva. Spørsmål? Send en epost til event@kampanje.com.

PS, før kåringen samme dag arrangerer vi den store konferansen «Merkevaredagen 2022» på Grand Hotel». Les mer om denne aktuelle konferansen her!

PÅMELDING: https://kampanje.com/events/pameldingen/?id=296