Skjermbilde 2021-04-05 kl. 13.37.49

Outsourcing fra et kundeperspektiv

Det er mange som har sterke meninger om outsourcing av kundeservice, men hva er antakelser og hva er fakta? I denne artikkelen kan du lese om Heidi Ystad fra RiksTV sine erfaringer med outsorcing fra et kundeperspektiv. Hva er fordelene, hva er ulempene og ikke minst hva er hennes anbefalinger.

Heidi Ystad har jobbet i RiksTV siden 2014, og startet i sin tid som forretningsutviklinger i Kundeserviceteamet. Siden har hun overtatt ansvaret for oppfølging og utvikling av selskapets kundeservice partner. Hun forteller at ettersom RiksTV har fått flere ben å stå på, så har også kundesenteret måttet utvikle seg og holde seg oppdatert på flere områder. Derfor er det stort fokus på kontinuerlig opplæring og kompetanseheving, noe som har fungert svært bra med en ekstern partner.