Haakon Smeby er Director Enterprise Business Norway i LeadDesk
Haakon Smeby er Director Enterprise Business Norway i LeadDesk

Fra Skullerud til Europa

Tidligere i år ble norske Loxysoft AS og svenske Loxysoft AB kjøpt opp av finske LeadDesk Oyi. LeadDesk er et raskt voksende og internasjonalt programvareselskap som opererer i det skybaserte programvaremarkedet i Europa. Selskapet tilbyr skytjenester for salg og kundeservice og har vokst til en ledende skytjenesteleverandør innen salg og kundeservice i Norden. Selskapet har kontorer i syv europeiske land, og tjenestene til selskapet brukes av over 1000 kunder i 34 land.

Vi har fått et møte med Haakon Smeby, som leder den norske virksomheten til Leaddesk. Vi er nysgjerrige på å høre hva oppkjøpet betyr for selskapet og kundene i Norge, og hva han tenker om den videre utviklingen i bransjen.