Katy Perry og Harry Sommer - president og adm.dir i Norwegian Cruise Line - feirer nyheten om at Katy skal være gudmor for Norwegian Prima.
Katy Perry og Harry Sommer - president og adm.dir i Norwegian Cruise Line - feirer nyheten om at Katy skal være gudmor for Norwegian Prima. FOTO: DIMITRIJE CURCIC

– Vi er stolte over å ha fått Katy Perry på laget

Artisten Katy Perry sa ja til å bli gudmor for Norwegian Cruise Line (NCL) sitt splitter nye cruiseskip «Norwegian Prima». Det er nemlig en lang maritim tradisjon at man har en gudmor når et nytt skip skal sjøsettes. – For store rederier er det vanlig å ha en profilert person som gudmor. Katy Perry var vårt førstevalg, sier Lena Petersson, PR-ansvarlig for NCL i Norge. Og med mål om å alltid ligge i forkant i kundeservice og gi kunden den aller beste opplevelsen i ferien, så blir det nå stor dåpsfest i august! 

– Vi er utrolig stolte og glade over å ha en så flott gudmor for vårt flotte nye skip, «Norwegian Prima». Det betyr mye for oss, sier Harry Sommers, president og administrerende direktør i NCL i en pressemelding på NTB. 

Artisten Katy Perry var førstevalget for rederiet, og da de tok kontakt sa hun heldigvis ja. 

  

Venter stor fest i Reykjavik 

– Vi ser frem til å lansere vårt nyeste og mest innovative skip i august sammen med henne, fortsetter Harry Sommer, i Norwegian Cruise Line

Dåpen vil finne sted den 27. august i Reykjavik på Island. Da skal Katy Perry svinge champagneflaske mot det nye skipet, og holde konsert. 

Selskapets mest etterspurte cruiseskip noensinne.

Norwegian Cruise Line melder videre at det nye skipet «Norwegian Prima» allerede er selskapets mest etterspurte cruiseskip noensinne. 

Lena Petersson, PR-ansvarlig for NCL i Norge. Foto: Peterssons LinkedIn-profil

NCL har som mål å være ledende innen cruise, og derfor lanserer rederiet nå en helt ny og banebrytende kategori som skal hete Prima. Det vil komme et skip i i år, og et til neste år, «Norveigian Viva». Totalt vil rederiet lansere seks skip, forteller Petersson til Kundeserviceavisen. 

Og med Katy Perry på laget, er Norwegian Cruise Line ekstra fornøyde. 

– For store rederier er det vanlig å ha en profilert person som gudmor, og Katy Perry var vårt førstevalg, fortsetter Petersson. 

    

Lang tradisjon 

Men hvorfor skal man døpe et skip, spør du deg kanskje? 

Dette skriver Norwegian Cruise Line om denne lange tradisjonen innen skipsfart: 

«Tradisjonen tro skal dåpen inneholde det klassiske elementet der gudmoren knuser en flaske champagne mot skipet. De edle dråpene skal bringe hell og lykke for skipet og alle ombord.» 

Norwegian Cruise Line sitt nye skip blir faktisk det første cruiseskipet i historien som døpes i den islandske hovedstaden. 

Foto: Norwegian Cruise Line

Cruiseskipet starter seilingene 27. august fra Reykjavik, og ankommer Amsterdam 3. september. Under seilasen vil det besøke blant annet Irland, UK og Belgia. Senere på året vil skipet også seile langs norskekysten. 

Som mål å ligge i forkant i kundeservice.

På hvilken måte fokuserer dere på å beholde på kunder, og på og yte god kundeservice i Norwegian Cruise Line? 

– Norwegian Cruise Line har som mål og alltid ligge i forkant hva gjelder kundeservice. Vi var første cruiserederi som innførte såkalte «Freestyle Cruises». Det vil si at du kan spise når du ønsker på en av de mange og lekre restaurantene om bord – og at det er uformell ´dresscode´, fortsetter Petersson. 

NCL har som mål å gi kundene den aller beste opplevelsen i ferien – både til lands og til havs. 

  

Katy Perry gleder seg 

Katy Perry gleder seg til dåpen! Foto: Fra Norwegian Cruise Line sin pressemelding

– Å feriere til sjøs med familien er min absolutte foretrukne ferieform. Hver morgen våkner man opp til en ny, og fantastisk utsikt, sier Katy Perry i pressemeldingen på NTB, og fortsetter; 

– Jeg simpelthen elsker at jeg får lov til å døpe henne med mine gode ´vibrations´. Jeg gleder meg til å sjøsette dette eksklusive, vakre og høyteknologiske skipet, som kommer til å gi mange familier en ferie de aldri glemmer. 

Det betyr mye for rederiet.

Med tittelen som gudmor slutter Katy Perry seg til familien av nøye utvalgte artister som er tilknyttet NCL, som Kelly Clarkson og den kubansk-amerikanske rapperen og sangeren Pitbull. 

Norwegian Cruise Line er kry over å ha landet avtalen med artisten. 

– Det betyr mye for rederiet, sier Petersson avslutningsvis til Kundeserviceavisen. Om Katy Perry

Katy Perrys sanger har blitt strømmet nesten 50 milliarder ganger, og den verdenskjente artisten har solgt mer enn 48 millioner album. På Spotify har Katy Perry mer enn 20 millioner månedlige følgere, og mer enn 40 millioner lyttere.

Katy Perry er videre en av kun fem artister som har overskredet 100 millioner sertifiserte digitale singler – og hun er den første Capitol Records-artisten noensinne som ble med i eliteklubben RIAA 100 Million Certified Songs. (NCL)