Design uten navn (5)

De beste på kundeservice: Reise og overnatting

KSIndeks kan nå avsløre til Kundeserviceavisen hvem som er blant topp 3 til å vinne pris for Norges beste kundeservice i kategorien Reise og overnatting. Vinneren skal kåres under Kundeservicedagene 2024 i Oslo 5. juni.

Årets kundeservice er kåringen av Norges beste virksomhet på kundeservice. Prisen er basert på Kantars store kundesentermåling, KSindeks, med over 20 000 intervjuer hvert år.

– I en bransje hvor kaos regjerer og koffertene forsvinner, står våre topp tre helter i kundeservice klare med superkrefter som kan spore opp enhver forsvunnen bagasje og transformere enhver reisekrise til en solskinnshistorie, skriver ChatGPT om de utvalgte.

Blant de beste i landet i sin bransje

KSindeks har over 250 000 respondenter i sin erfaringsbase, og er med dette Norges største og mest representative studie innen kundeservice.

Det er kundenes tilbakemeldinger på kundeservice og kundesentre i Norge.

KSIndeks måler egne kunders tilfredshet med kundeservicen i en virksomhet. Den måler områder som ventetid, serviceinnstilling, kompetanse, løsningsgrad, kundetilfredshet, anbefalingsgrad og mye mer.

Norges største og mest representative studie innen kundeservice

Svarene fra dette utvalget danner grunnlaget for KSIndeks-målingen og KSIndeks-prisene.

Kandidatene som nå er blant topp 3 i sin kategori har ifølge kundene alle jobbet hardt, ytt det de kan og gitt god service. Det er derfor de nå hylles blant kundene, og er blant de beste i landet i sin bransje.

Kundenes utvalgte favoritter innen Reise og overnatting er …

Berg-Hansen

Berg-Hansen er rundt 400 ansatte, fordelt på kontorer over hele landet. Leverer alle typer reisetjenester – eksempelvis jobbreiser, gruppereiser, møter, konferanser, arrangementer, feriereiser, cruise, hotell, fly, tog og leiebil.

– Vi er genuint opptatt av å gi våre kunder gode reiseopplevelser. Vi liker å gi gode anbefalinger og det lille ekstra – før, under og etter reisen, skriver de på nettsiden.

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med rundt 3000 ansatte i fire land. De frakter årlig nærmere 4 millioner passasjerer, 1 million biler og 200 000 fraktenheter til og fra Norge.

– Color Lines viktigste samfunnsansvar er selskapets bidrag til verdiskaping, innovasjon og arbeidsplasser i de fire landene selskapet har aktivitet – Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, skriver de på egen nettside.

Ving

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 350 reisemål i over 50 land. Ving arrangerer charterreiser og fleksible pakkereiser med rutefly og tilbyr i tillegg flybilletter og hotellovernattinger for de som vil reise på egen hånd. Ving Norge AS har 75 ansatte (årsverk) og ca. 400.000 reisende årlig.

– Kvalitet har alltid vært en av Vings verdier – en verdi som vi ønsker å bli assosiert med, og som alltid skal være en prioritet i vår organisasjon og vårt arbeid. Høy kvalitet gir fornøyde kunder, og fornøyde kunder kommer tilbake, skriver de på nettsiden.

Vinneren skal kåres under festmiddagen på Kundeservicedagene 2024 i Oslo 5. juni.


KSIndeks-målingen startet i 2010. Kantar var ansvarlig for KSIndeks frem til 2021, og bidrar fremdeles med datainnsamling og analyse. CustomerTrends overtok ansvaret for KSIndeks høsten 2022.

CustomerTrends eier Kundeserviceavisen.