Oslo,,Norway,,17th,May,2015.,The,Norwegian,Royal,Family,Greet
FOTO: Shutterstock

Gratulerer med dagen til alle i kundeservice!

17. mai er her, og vi retter en stor takk til alle som har hjulpet kunder til å kunne gjennomføre nasjonaldagen, både før, under og etter!

På 17.mai er det mange mennesker som jobber med kunder, uansett bransje eller leveranse av tjenester.

Det er mange som står på for at alle vi andre skal kunne slappe av og feire nasjonaldagen. De står parat og klare for å hjelpe og betjene oss som kunder og gjester, både i boder, i butikker, på restauranter, på bussen, på flyet, på kundesentre og i informasjonsskranker.

Det er mange som har lagt mye arbeid og dedikasjon inn i å sy bunader, reparere klær, veiledet i butikk for kjøp av for eksempel en dress, laget kransekaken du kjøpte på bakeriet, fylt på varene i butikken eller svart på spørsmål for at vi skal klargjøre oss for nasjonaldagen.

Alle som jobber for å hjelpe kundene på nasjonaldagen fortjener anerkjennelse for sin dedikasjon og innsats både før, under og etter 17.mai.

De møter utfordringene med et smil, selv om de kanskje helst skulle ønske å gå i toget selv, eller kunne ta seg et glass med bobler i solen.

Selvsagt er det også mange virksomheter og bransjer som har stengt på nasjonaldagen og tar seg fri, og det er vel fortjent.

Kundeservicemedarbeidere sitt engasjement gjør at vi kan nyte dagen uten å bekymre oss for eventuelle problemer som kan oppstå.

Husk å takke de som er der for å hjelpe deg. Deres innsats på denne dagen er en påminnelse om at kundeservicemedarbeidere kan være helter i hverdagen vår.

Vi vil ønske alle ansatte, ledere, mellomledere, vikarer, deltidsansatte, gründere, toppledere og alle andre i kundeservice en riktig god 17.mai!