Josef Nalbant fra Salesforce (venstre) og Bjarte Lyssand fra CustomerTrends.
Josef Nalbant fra Salesforce (venstre) og Bjarte Lyssand fra CustomerTrends.

Super service krever topplederfokus!

Når en sak er kompleks, så foretrekker 9 av 10 kunder å ringe til kundeservice. Da gjelder det å være tilgjengelig, og løse saken raskt og effektivt i første kontaktpunkt. Det var det klare budskapet både fra Gro Heidi Skarstein, leder for kundeservice i Sbanken, Bjarte Lyssand, styreleder i CustomerTrends og moderator Josef Nalbant fra Salesforce i en digital studiosending i går.

Temaet var for sendingen var å belyse forskjellen på «god kundeservice» og «fantastisk kundeopplevelse». Debatten var et ledd i den digitale konferansen Salesforce Live: Norge - med fokus på fremtidens arbeid. Det digitale arrangementet hadde en rekke foredrag og seksjoner, og samlet over 600 deltakere.