Heidi Præsttun Grindstad, leder for Medlemsutvikling i DNT.
Heidi Præsttun Grindstad, leder for Medlemsutvikling i DNT. FOTO: Den Norske Turistforening

– Vi skal tilrettelegge for gode opplevelser i påsken

Kundeserviceavisen har tatt en prat med Den Norske Turistforening (DNT) for å høre hvordan de forbereder seg til påske, og hvordan de ruster seg for å hjelpe medlemmene med sine spørsmål i løpet av ferien. – Vi går nå inn i en av de mest travle periodene, forteller Heidi Præsttun Grindstad, leder for medlemsutvikling i DNT.

Ferskt innhold fra fjellheimen

Hvordan ruster dere opp for å hjelpe alle som kontakter dere både før og i påsken?

– Vi er godt bemannet inn mot påske og i påsken for å svare på henvendelser som kommer fra våre medlemmer og ikke-medlemmer, sier Grindstad.

Hun kan legge til at deres medlemsserviceavdeling holder åpent til og med onsdag i påskeuken.

Chatboten på dnt.no og ut.no er flittig i bruk av våre brukere

– Første del av påsken reiser noen ansatte fra kommunikasjonsavdelingen til DNT ut i tilbudet på fjellet, for å levere ferskt innhold direkte fra fjellheimen. I år holder kontoret til på Solheimstulen og Mårbu øst på Hardangervidda, utdyper Grindstad.

– I tillegg svarer vi daglig på henvendelser i våre sosiale kanaler gjennom hele påsken. Chatboten på dnt.no og ut.no brukes også flittig av våre brukere. Boten er en enkel måte å få svar på spørsmål om medlemskap og DNTs tilbud.

I år holder kontoret til på Solheimstulen og Mårbu øst på Hardangervidda, utdyper Grindstad. FOTO: Marius Dalseg Sætre

– Vi skal tilrettelegge uansett

Hva er det folk lurer på når de kontakter dere?

– Det er stor variasjon i antall henvendelser gjennom året, men vi går nå inn i en av de mest travle periodene nå som sommeren nærmer seg, forteller Grindstad.

– Inn mot påske har vi spørsmål om alt fra medlemskap, hytter og turer samt hvordan man enkelt kan få tak i nøkkel til de selv og ubetjente hyttene våre.

Våre 56 foreninger jobber mye med tilrettelegging av gode turopplevelser

Grindstad kan fortelle at påske er en viktig tid for alle i DNT.

– De fleste av våre betjente hytter åpner i påsken, og det er mange som søker seg ut i fjellet for å oppleve tilbudet. I tillegg vet vi at det er mange som tilbringer påsken langs kysten eller i nærmiljøet, sier hun.

– Våre 56 foreninger jobber derfor mye med tilrettelegging av gode turopplevelser — uansett hvor man ønsker å tilbringe påsken, legger Grindstad til avslutningsvis.

– Det er mange som søker seg ut i fjellet for å oppleve tilbudet. I tillegg vet vi at det er mange som tilbringer påsken langs kysten eller i nærmiljøet, sier Grindstad. FOTO: Marius Dalseg Sætre