Bruktekspert Kathrine Opshaug Bakke mener dette er en god tid for å selge typiske sommervarer du ikke trenger eller bruker lengre.
Bruktekspert Kathrine Opshaug Bakke mener dette er en god tid for å selge typiske sommervarer du ikke trenger eller bruker lengre.

Dette bør du selge brukt på FINN nå

Sommerferien er rett rundt hjørnet, og kanskje trenger du litt ekstra penger til feriebudsjettet? Her er noen av tingene som folk søker etter på FINN akkurat nå, og som du kan selge!

Sommer og ferie betyr solfylte dager og fri, men det betyr også ofte økte kostnader der en liten ekstrainntekt kan komme godt med. En enkel måte å tjene litt ekstra før sommerferien er å rydde ut av boder og garasje, og selge ting du ikke lenger trenger hjemme.

Hvis du eier hagemøbler, en elektrisk sykkel  eller en trampoline  som ikke blir brukt, sitter du på en gullgruve da disse er blant de mest ettertraktede tingene på bruktmarkedet akkurat nå. Det er flere tusenlapper å hente på å selge disse tingene på bruktmarkedet nå i sommer, samtidig som det er mye å spare for en kjøper, forteller FINNs bruktekspert og leder på FINN torget, Kathrine Opshaug Bakke.

– Det norske folk selger og kjøper brukt som aldri før, så kvitt deg med de tingene du ikke lenger trenger – det er bra både for privatøkonomien og for miljøet! Akkurat nå er det mange søk etter sommerlige ting som gressklippere og hagemøbler, vi ser også at søk etter ulike typer sykler er svært populært akkurat nå. Men også barneartikler som barnevogner, trampoliner og bilstoler er attraktive varer på bruktmarkedet og mindre artikler som barneklær og Lego er også svært populære varer som er lett å selge via den enkle og trygge Fiks ferdig-løsningen til FINN, sier Opshaug Bakke.

Dette har du gode muligheter for å få solgt brukt nå

Her er det liste over mest brukte søkeordene på FINN torget innen populære kategorier akkurat nå, og som kan lønne seg å selge.

Hus, hjem og hage

 1. Hagemøbler
 2. Gressklipper
 3. Utemøbler
 4. Kjøkkeninnredning
 5. Solseng
 6. Ytterdør
 7. Parasoll
 8. Drivhus
 9. Gressklipper
 10. Vindu

Foreldre og barn

 1. Trampoline
 2. Lego
 3. Barnevogn
 4. Bilstol
 5. Tripp trapp stol
 6. Klespakke
 7. Sandaler
 8. Aquaplay
 9. Stellebord
 10. Barneseng

Sport og friluftsliv

 1. Sykkel
 2. El-sykkel
 3. El-sparkesykkel
 4. Kajakk
 5. Telt
 6. Golfsett
 7. Landeveissykkel
 8. Kano
 9. Fulldemper
 10. Damesykkel