40863

Hertz Norge vinner pris i stor internasjonal kåring Facebook LinkedIn Twitter

Hertz stakk av gårde med prisen som Norges ledende leiebilselskap under årets prestisjefylte World Travel Awards-kåring.

– Det er utrolig gøy at vi blir anerkjent for den jobben vi gjør i Norge, også i en global kåring som World Travel Awards. Det er ingen selvfølge, og prisen henger høyt for oss. Først og fremst er det en pris som forteller oss at vi har svært fornøyde kunder og dedikerte ansatte som hver dag står på for å opprettholde det, sier Arnfinn Heller Hansen, Travel Partner Manager i Hertz Norge.

Vil drive markedet videre

Tidligere i år vant Hertz prisen «Årets beste bilutleier» i en annen viktig kåring, Grand Travel Awards. Og selv om prisdrysset fortsetter er det ingen hvilepute for mobilitetsaktøren.

– Som markedsleder har vi en viktig rolle i å drive mobilitetsmarkedet i riktig retning. Disse prisene gir oss en bekreftelse på at vi gjør mye rett, men også et driv til å se fremover. Det engasjerer medarbeiderne våre over hele landet til å yte det lille ekstra i søken etter nye løsninger for kundene våre. Vi har ambisiøse mål både i byene og resten av landet, og skal vokse videre samtidig som vi opprettholder det gode tilbudet vi har i dag, sier Jonas Rellsve, salgsdirektør i Hertz Norge.

Fokus på en moderne bilpark med smidige løsninger

Hertz har over tid utviklet tilbudet til å treffe både dagens og morgendagens forbrukere, og har flere nye initiativer på trappene.

– Andelen elbiler og ladbare hybrider tar en stadig større andel av bilparken, noe som er en viktig del våre bærekrafts ambisjoner. I tillegg digitaliserer vi tjenestene våre i hele veien for å skape en mest mulig smidig og effektiv kundereise. sier Rellsve.