– Hver milepæl i historien vår reflekterer lidenskapen for det vi gjør og hva som gjør NetOnNet unik, sier Josefin Dalum, administrerende direktør i NetOnNet.
– Hver milepæl i historien vår reflekterer lidenskapen for det vi gjør og hva som gjør NetOnNet unik, sier Josefin Dalum, administrerende direktør i NetOnNet.

– Hvert steg på reisen har vært viktig

Nå markerer NetOnNet sitt 25-årsjubileum siden oppstarten 10. mars 1999. – NetOnNet startet sin virksomhet med en visjon om å forenkle kjøpsprosessen av elektronikk og gjøre det mer kostnadseffektivt for kunden, sier Josefin Dalum, administrerende direktør i NetOnNet.

Med en innovativ forretningsmodell som startet på internett med netthandel, har NetOnNet vokst til å bli en ledende omnikanal-aktør i elektronikkbransjen. Nå feirer de sitt 25-årsjubileum.

– Ser frem til de neste 25 årene med stor selvtillit

– Med 31 lagerbutikker i Sverige og Norge og en attraktiv netthandelsplattform fortsetter vi vår utviklingsreise sterkere enn noen gang og vi ser frem til de neste 25 årene med stor selvtillit, sier Dalum.

– Vi vet bedre enn noen at 25 år er lang tid i denne bransjen, og de siste månedene har vi gjort justeringer i organisasjonen – både hos NetOnNet og i Komplett Group – for å sikre at vi ligger i forkant, legger hun til.

Ikke mindre enn tre ganger har Google rangert NetOnNet som den beste omnikanalaktøren i Norden og også som en av de beste i Europa – i 2018, 2019 og 2022.

Skjermdump fra slik det så ut da NetOnNet startet i 1999 som en netthandelsaktør.

At prisen ikke bare er for elektronikkbransjen, men inkluderer alle bransjer, understreker selskapets suksess med å tilby en sømløs handleopplevelse både på nett og i fysiske butikker.

I 2017 ble NetOnNets kundeklubb Klubbhylla lansert, som blant annet er kåret til Årets lojalitetsprogram.

– Suksessen til Klubbhylla og generelt stadige endringer for å gjøre kundeopplevelsen bedre er bare noen av grunnene til at vi kan feire 25 år i dag, sier Josefin Dalum.

Ekspansjon til Norge

Siden NetOnNet ble etablert i 1999 har selskapet vært gjennom en ekstraordinær reise, fra å være en liten utfordrer på det svenske markedet til å bli en ledende aktør innen elektronikk i Norge og Sverige.

– Hvert steg på reisen har vært viktig, fra åpningen av den første Lagershopen i Borås i 2001, til utvidelsen i Norge med netthandel i 2006 og i 2016 med fysiske Lagershoper, forteller Dalum.

Fra den første Lagershopen, i Borås, i 2001, som kun var på 75 kvm.

2022 var et banebrytende år da NetOnNet ble en del av norske Komplett Group, og NetOnNet har uttalt at de er på jakt etter gode egnede lokaler i enda flere byer i Norge.

Allerede denne våren åpner en ny fysisk butikk i Stavanger.

– Hver milepæl i historien vår reflekterer lidenskapen for det vi gjør og hva som gjør NetOnNet unik, kommenterer Dalum.

Jubileumskampanje

For å markere 25 år, lanserer NetOnNet en jubileumskampanje som startet 18. mars.

– Det handler om å takke våre kunder, men kanskje enda mer om vårt kontinuerlige harde arbeid for å opprettholde tilliten inn i fremtiden, sier Dalum.

– I 25 år har vi kjempet for å gi våre kunder virkelig lave priser på elektronikk, forteller Dalum.

NetOnNet skriver at kundene kommer fra 18. mars, når feiringen vår starter, til å finne jubileumstilbud med ekstra lave lagerpriser på hundrevis av varer både i butikk og på nett.

Trender i norsk e-handel

– Vi gleder oss til å fortsette vår reise sammen, med fokus på å levere en stadig relevant kundeopplevelse, sier Dalum avslutningsvis.