Robin Sandal, Direktør Kundedivisjonen.
Robin Sandal, Direktør Kundedivisjonen. FOTO: Privat

Trening har ført til merkbart bedre kundetilfredshet

I en episode av Kundeservicepodden, deler Robin Sandal, Direktør for kundedivisjon i Tryg, innsikt i hvordan de jobber for å bli Norges beste kundesenter gjennom kontinuerlig trening av sine rådgivere.

Sensomeren 2023 spillte Bjarte Lyssand og Robin Sandal inn en podcast-episode. Denne har tidligere vært eksklusivt tilgjengelig for abonnenter i full versjon, men er nå åpen og tilgjengelig for alle i sin helhet.

For å dykke dypere inn i emnet, ta en titt på den opprinnelige artikkelen HER.

– Uten trening blir man ikke bedre, slik er det i næringslivet også. Dersom vi ønsker å henge med i markedet må vi trene for kundene våre, forteller Sandal.

Trening på kundesenteret

Målet til Tryg er å overgå kundens forventninger og skape enestående kundeopplevelser.

Sandal sammenligner trening i næringslivet med idretten, der kontinuerlig forbedring er nøkkelen til suksess.

Han påpeker at trening har ført til merkbart bedre kundetilfredshet, noe som bekreftes gjennom kundemålinger og høyere score etter gjennomført trening.

Trygs tilnærming til trening inkluderer varierte metoder, som spesialiserte treningssekvenser på telefonetikette, kundemottak, og live tilbakemeldinger fra trenere under kundesamtaler.

Trening på kundesenteret

Å skape trygge rammer rundt treningen har vært avgjørende. Sandal nevner utfordringen med å balansere treningstid med bemanningsbehov og hvordan de har justert for å prioritere trening, selv på travle dager.

Han erkjenner tidlige feilsteg i planleggingen, men understreker justeringer for å sikre at trening forblir en prioritet, inkludert omfordeling av oppgaver for å frigjøre ledertid for trening.

Dette demonstrerer en dedikert innsats for å oppnå og vedlikeholde høy kundetilfredshet gjennom kontinuerlig forbedring og trening.


En podcast i samarbeid med CustomerTrends.