Cecilie Moseng, Head of Customer and Partner Experience hos Wolt, har vært gjest i Kundeservicepodden.
Cecilie Moseng, Head of Customer and Partner Experience hos Wolt, har vært gjest i Kundeservicepodden.

Wolt: Hemmeligheten bak eksplosiv vekst og urokkelig kultur

Cecilie Moseng fra Wolt deler i Kundeservicepodden hvordan selskapet kombinerer eksplosiv vekst med å bevare en sterk bedriftskultur.

I en tidligere utgave av Kundeservicepodden deler Cecilie Moseng, som leder for kunde- og partneropplevelse hos Wolt, innsikt i hvordan selskapet har opplevd eksplosiv vekst samtidig som de har klart å bevare en sterk bedriftskultur.

Denne episoden var tidligere eksklusivt tilgjengelig for abonnenter i full versjon, men er nå åpen og tilgjengelig for alle i sin helhet.

Nysgjerrig på å lese mer om temaet? Ta en titt på den opprinnelige artikkelen HER.

Positivt og inkluderende miljø

Wolt, kjent for sin plattform som forenkler bestillinger for kunder, øker salget for handelsmenn, og tilbyr gode inntektsmuligheter for budbringere, sikter mot «Norges beste kundepartneropplevelse» med et dedikert team av 150 ansatte.

Moseng understreker viktigheten av å levere som lovet, overvåke leveringsforhold som vær, og tilpasse tjenester dynamisk for å sikre varm mat og positive overleveringsopplevelser.

Hun sier at teknologien bør være feilfri, og at Wolt’s kultur er bygget rundt verdier som attitude, excellence, ambition, heart, will to learn, og will to teach.

Til tross for utfordringer knyttet til å opprettholde denne kulturen under rask vekst, forklarer Moseng hvordan Wolt eksperimenterer for å finne måter å bevare sitt unike samhold på.

Talkmore har OpenAI Chatbot: – Helt vanvittig at det går an

Selskapet ansetter gjennomsnittlig 10 personer månedlig, ofte i deltidsstillinger, på grunn av deres unge kundebase og tilpasse seg arbeidstid utenfor normal arbeidstid.

Moseng avslutter med å fremheve viktigheten av en balansert og støttende arbeidskultur hvor alle, fra teamledere til nyansatte, bidrar til et positivt og inkluderende miljø.